El PP demana més informació i facilitats per implementar la ZPR

“A més de no oferir aparcaments alternatius, la dificultat d’accedir al centre es multiplica”, diu Maria Antònia Sansó

 

El Partit Popular de Manacor demana “major planificació, informació i facilitats amb la Zona Prioritària per a Residents (ZPR) ja que el procés no va a bon ritme, perjudicant nombrosos veïnats”. En aquest sentit, la portaveu del PP manacorí, Maria Antònia Sansó, lamenta que així “es posa de manifest, un cop més, la improvisació amb la qual l’equip de govern executa projectes”. 

“Si el tancament perimetral experimental a què vàrem ser sotmesos els veïnats de Manacor va servir per a alguna cosa, va ser per constatar que Manacor és capital de comarca en molts aspectes. I el comercial és un d’ells. No són poques les persones que, diàriament, es desplacen d’altres municipis fins a Manacor per realitzar compres diverses. Mobiliari, alimentació, roba i sabates …”, argumenta Sansó que afegeix que “amb la implementació de la ZPR, a més de no oferir aparcaments alternatius, la dificultat d’accedir al centre es multiplica”. 

“Des del Partit Popular reclamam a l’equip de govern més informació i claredat tant per als veïnats de Manacor com per a tots aquells que venguin de fora. Saber exactament on podran aparcar, quines són les vies prohibides, facilitar l’accés a centre …Així mateix, reclamem celeritat en resoldre les instàncies presentades”. 

“Aprofitam per proposar la gratuïtat de les primeres hores en tots els aparcaments públics, a fi de seguir afavorint la capitalitat comercial de Manacor. Després de diverses setmanes d’implementació de la ZPR, alguns comerciants han començat a notar la baixada de les seves caixes a més del gran desconeixement per part de la gent de fora. Si s’ha de promoure un gran centre comercial a l’aire lliure, el primer que ha d’haver establert són les zones d’aparcament “. 

“Hem rebut reiterades queixes de veïnats i comerciants per la falta d’informació. Consideram que l’equip de govern no ha de relaxar a l’hora de difondre les condicions i funcionament de la ZPR, malgrat aquesta ja hagi entrat en funcionament; major planificació, major informació i més facilitats per a l’activitat comercial “, conclou. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad