Porto Cristo tindrà un nou hotel de 18 habitacions

Situat al carrer de la Mar i amb vistes al Riuet

 

Poc a poc Porto Cristo va incorporant-se en un nou model turístic d’hotels urbans, més petits i que aprofiten edificis ja existents per donar-lis una nova vida. Aquest és el cas del que està situat a la cantonada del carrer de la Mar amb el carrer den Muntaner i que té vistes directes al Riuet. Un immoble de dos pisos que feia temps que estava a la venda i que, després d’una reforma que se suposa que estarà a punt a l’estiu de l’any que ve, en sortiran fins a 18 habitacions.

En aquest sentit cal recordar que fa uns mesos l’empresa turística Anira Bé Petits Hotels, de la que n’és responsable entre d’altres l’expolític manacorí Joan Lladó, ja va anunciar la reforma d’una finca al carrer Sureda, per convertir-la en un establiment que permeti al turista socialitzar amb les tendes i restaurants de la zona. Un projecte que s’ubicarà a l’antiga pensió Bini, tancada des de fa varis anys, després de varies dècades d’esplendor entre els anys 70 i 80. Tindrà una vintena d’habitacions, costarà uns 500.000 euros i obrirà el 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad