Deu frases de dones animen a reflexionar als passos per a vianants

La imatge

 

L’Ajuntament de Manacor ha deixat per escrit, en distints carrers de la ciutat, 10 frases emblemàtiques de dones que fan reflexionar sobre la contemporanitat del feminisme. Pintades en spray blanc sobre l’asfalt entre les línies dels passos de vianants, representen a “dones d’arreu del món, contemporànies i d’altres que han deixat llegat. Tenir referents és imprescindible per entendre que som aquí gràcies a moltes, i sobretot, perquè els que venen tenguin clar que a moltes els ha costat la vida”, recorda la regidora de Serveis Socials, Carme Gomila.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad