La vacunació a l’hipòdrom començarà abans del 12 d’abril

La imatge

 

A la fi ja hi ha més dades sobre la vacunació massiva a Manacor. El Govern ha anunciat que començarà passada la Setmana Santa i abans del dilluns 12 d’abril. Així ho ha confirmat la consellera de Salut, Patricia Gómez, que ha afegit que tot i que no hi ha una data concreta sí que es duran a terme a les instal·lacions de l’hipòdrom municipal de la carretera de Sant Llorenç. Un espai que ja està llest des de fa setmanes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad