Majolaperla assegura que mantidrà oberta la botiga de Majorica a Manacor

El batle de Manacor es reuneix amb el comitè d’empresa i els representants de Majolaperla 

 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, s’ha reunit aquest dimarts de matí amb els representants del comitè d’empresa de Majorica, afectats pel concurs de creditors de l’empresa perlera. Els treballadors han transmès les seves inquietuds al batle, que s’ha compromès a defensar que l’empresa guanyadora del concurs de creditors garanteixi el manteniment del màxim nombre de llocs de feina, així com la producció, fabricació i comercialització a Manacor. 

Després d’aquest contacte amb els treballadors, Miquel Oliver també s’ha reunit amb els representants de l’empresa Majolaperla, propietat de l’empresari francès Gregorie Augustin Bontoux, i que l’administrador concursal ha situat com a favorita per fer-se amb la propietat de Majorica. 

En aquesta trobada, el batle de Manacor ha compartit la preocupació perquè es destrueixin llocs de feina, deslocalitzin els processos de producció i fabricació i tanquin les botigues del municipi. Per la seva part, els representants de Majolaperla han avançat la seva intenció de mantenir oberta la botiga de Manacor, així com el compromís de dur a terme un pla de readmissió de treballadors en cas que en un futur augmenti la producció. 

“Manacor no es pot entendre sense Majorica i Majorica no es pot entendre sense Manacor. L’Ajuntament de Manacor fa feina perquè l’empresa que es faci amb la propietat de Majorica no se’n vagi a produir fora i faci un exercici de responsabilitat i no faci acomiadaments”, ha assegurat Oliver. 

L’Ajuntament de Manacor va aprovar per unanimitat una moció en el ple del mes de març en suport dels treballadors de Majorica, una empresa que no es pot deslligar de la història contemporània de Manacor. És per això que els esforços de l’equip de govern municipal se centren des de fa setmanes en defensar el manteniment dels centres de producció i comercialització de la perlera, així com el manteniment del màxim nombre de treballadors. 

La darrera reunió divideix els treballadors de Majorica

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad