La piscina municipal tanca per problemes econòmics

L’empresa concessionària Esquitxos de Blavor SL es troba en concurs de creditors. L’Ajuntament ha rebut aquest dimarts la notificació judicial de la clausura 

El Jutjat Mercantil número 3 de Palma ha notificat aquest dimarts a l’ajuntament de Manacor la clausura de les instal·lacions de la piscina municipal. Aquest fet s’ha produït després que l’empresa concessionària, Esquitxos de Blavor S.L., es va declarar en concurs de creditors a principis de març. El Jutjat Mercantil número 3 de Palma també ha notificat al consistori el cessament de l’activitat per part de l’empresa, que tenia la concessió de la piscina municipal de Manacor des de l’any 1997. 

L’Ajuntament de Manacor lamenta “la situació i els perjudicis que aquest fet ocasiona als treballadors de la piscina i als seus usuaris”. Així mateix, una vegada finalitzi el procés concursal i l’Ajuntament recuperi les instal·lacions, l’equip de govern valorarà la idoneïtat de continuar amb aquest servei. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad