Els batles de la comarca demanen la tornada del tren al Llevant

La imatge

Els batles de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera ha participat avui de matí a l’acte commemoratiu del centenari de l’arribada del tren a la comarca del Llevant, que ha organitzat AAFIB (Associació d’Amics del Ferrocarril de les Illes Balears) i la Fundació Ferrocaib al museu situat a una nau propera a l’estació ferroviària de Son Carrió. Els batles de la comarca han signat un manifest en què es reivindica la tornada del tren al Llevant.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad