Un camió de neteja ha de buidar tres tones de fems que s’estaven cremant

El caliu llençat a un contenidor obliga el servei municipal de neteja a buidar d’emergència 3.000 quilos de fems per evitar l’incendi del camió

El camió del servei municipal de recollida de fems va evitar la matinada del diumenge un incendi a l’interior de la càrrega, provocat presumptament per caliu que s’havia abocat prèviament dins un contenidor de rebuig. Els operaris del servei municipal de recollida de residus es dirigien la matinada de diumenge cap a l’EcoParc de Manacor després d’haver recollit el contingut dels contenidors de rebuig de diferents barriades quan varen advertir que sortia fum de l’interior de la càrrega del camió. Al veure que la càrrega podia incendiar-se varen procedir a evacuar-la d’emergència al mateix punt on es trobaven, el camí d’accés a l’EcoParc.

D’aquesta manera, el camió va buidar d’emergència les tres tones de fems que carregava per evitar l’incendi del camió. Els operaris varen advertir la Policia Local, ja que les flames prengueren els residus abocats al mig del camí. Al cap de poques hores, operaris de la Brigada municipal varen netejar el camí, que va quedar net de qualsevol resta d’escombraries. Afortunadament, la ràpida reacció dels operaris va fer que el camió de recollida de fems estigui intacte i sense desperfectes.

Des del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor recorden que no es poden llençar calius a l’interior dels contenidors pel gran risc d’incendi que això suposa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad