Presentació a Manacor de ‘Orsai’, el llibre sobre l’Atlètic Balears

Escrit per Vicenç Amengual i Salas, actual president de la Federació de Penyes ATB 

 

Vicenç Amengual i Salas va presentar aquest divendres a l’Espai Na Camel·la de Manacor el seu llibre ‘Orsai. Atlètic Balears, entre la sociologia i el futbol’, un recull d’articles que des de l’any 2017 l’autor publica cada dilluns a la secció del mateix nom de Diario de Mallorca. La presentació fou a càrrec de l’historiador i soci balearico, Manel Santana. És el primer llibre publicat per Illa edicions.

L’autor va estar acompanyat d’alguns cèlebres aficionats atlètics, que escoltaren atentament la presentació d’un llibre que retrata el que ha estat aquest club al llarg de la història, basat en el “sentiment obrer, passió i defensa d’uns valors culturals que uneix les nostres illes”. La projecció d’imatges de la història del club blanc-i-blau serviren per arrodonir la vetlada. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad