Quentin Tarantino ‘visita’ el carrer Major de Manacor

La imatge

 

L’escena, captada a plena llum del dia, escarrufa. Sobre l’asfalt, davant un portal del carrer Major de Manacor, el que semblen restes d’una escena violenta; un impacte vermell enterra i regalims per les parets del frontis, com si Quentin Tarantino hagués visitat de sobte la ciutat per filmar Reservoir Dogs o Pulp Fiction. Precisament i com si el mític Señor Lobo hagués comparegut a l’auxili de John Travolta i Samuel L. Jackson, el que semblava sang (en realitat un brick de salsa de tomàtiga esclafat a alta velocitat), tal com el desastre ha vingut s’ha netejat i aquí, com en el cotxe de Pulp Fiction, no ha passat res. El servei a lo Harvey Keitel manacorí cada cop sembla funcionar millor…

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad