Quentin Tarantino ‘visita’ el carrer Major de Manacor

La imatge

 

L’escena, captada a plena llum del dia, escarrufa. Sobre l’asfalt, davant un portal del carrer Major de Manacor, el que semblen restes d’una escena violenta; un impacte vermell enterra i regalims per les parets del frontis, com si Quentin Tarantino hagués visitat de sobte la ciutat per filmar Reservoir Dogs o Pulp Fiction. Precisament i com si el mític Señor Lobo hagués comparegut a l’auxili de John Travolta i Samuel L. Jackson, el que semblava sang (en realitat un brick de salsa de tomàtiga esclafat a alta velocitat), tal com el desastre ha vingut s’ha netejat i aquí, com en el cotxe de Pulp Fiction, no ha passat res. El servei a lo Harvey Keitel manacorí cada cop sembla funcionar millor…

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad