Un altaveu ‘convida’ a no aturar-se davant la porta de l’Ajuntament

La imatge

 

La porta d’entrada a les oficines municipals de la plaça del Convent de Manacor no és un lloc que convidi a quedar-s’hi aturat. De fet abans de la crisi sanitària, tan sols alguns funcionaris fumadors o persones que s’hi trobaven de casualitat hi feien la xerrada mentre tenien cinc o deu minuts d’esbarjo. Però amb l’arribada de la covid, o millor dit, des de que el coronavirus va obligar els veïnats a esperar torn defora a l’aire lliure per ser atesos, molts de dies a les portes i als seus voltants s’hi arribaven a muntar aglomeracions certament contraproduents.

Ara el consistori ha decidit posar fil a l’agulla, girar la truita, i no permetre que ningú quedi concentrat ben davant la porta. Per això ha instal·lat un gran altaveu que, per mitjà d’un missatge gravat, alerta de la situació, explica que, com passa a Correus o al supermercat s’ha d’agafar número i esperar una mica enfora, i dóna un seguit de consells com el fet de rentar-se bé les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar, en una escena certament peculiar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad