Un altaveu ‘convida’ a no aturar-se davant la porta de l’Ajuntament

La imatge

 

La porta d’entrada a les oficines municipals de la plaça del Convent de Manacor no és un lloc que convidi a quedar-s’hi aturat. De fet abans de la crisi sanitària, tan sols alguns funcionaris fumadors o persones que s’hi trobaven de casualitat hi feien la xerrada mentre tenien cinc o deu minuts d’esbarjo. Però amb l’arribada de la covid, o millor dit, des de que el coronavirus va obligar els veïnats a esperar torn defora a l’aire lliure per ser atesos, molts de dies a les portes i als seus voltants s’hi arribaven a muntar aglomeracions certament contraproduents.

Ara el consistori ha decidit posar fil a l’agulla, girar la truita, i no permetre que ningú quedi concentrat ben davant la porta. Per això ha instal·lat un gran altaveu que, per mitjà d’un missatge gravat, alerta de la situació, explica que, com passa a Correus o al supermercat s’ha d’agafar número i esperar una mica enfora, i dóna un seguit de consells com el fet de rentar-se bé les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar, en una escena certament peculiar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad