Totes les taxes municipals ja es poden pagar de forma telemàtica

Manacor es converteix en el primer municipi de Mallorca en oferir aquest servei 

 

Manacor ja permet cobrar les taxes municipals i els preus públics de l’Ajuntament de manera telemàtica. Així, es converteix en el primer municipi de Mallorca dins l’àmbit de l’ATIB en oferir aquest servei. Les taxes municipals es podran pagar a través de banca electrònica, per tarja bancària, als caixers de les entitats financeres o mitjançant la web de l’Agència Tributària (www.atib.es – Tributs Locals – Autoliquidació de taxes i preus públics locals). 

Fins ara es podien pagar telemàticament els tributs com l’IBI, l’IAE o l’Impost de circulació, però amb les taxes no hi havia la possibilitat de fer-ho d’aquesta manera. Amb aquest nou servei, a més d’estalviar paper, també s’estalvien desplaçaments dels ciutadans a l’administració i a les entitats bancàries. L’objectiu final d’aquest avenç és el de facilitar els tràmits als contribuents, assegura la delegada d’Economia, Hisenda i Promoció, Maria Antònia Truyols. «En ple segle XXI no té cap sentit que un ciutadà per pagar quantitats inferiors a 10 euros hagi d’anar a l’entitat bancària i després a la seu de l’Ajuntament de Manacor. Per sort, això ja ha deixat de ser així per a qui vulgui fer els tràmits telemàticament», afegeix. 

El servei s’ha implementat amb una mica de retard respecte de les previsions inicials a causa de la reorientació de les prioritats provocada per la pandèmia. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad