Experiments de física i química amb dos bombers a l’IES Manacor

La imatge

 

Els alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat de física i química de l’IES Manacor, han participat avui en el taller ‘Bombers i ciència’, impartit per dos professionals del cos de Bombers de Mallorca: Toni Jaume i en Llorenç Riera. D’aquesta manera els alumnes han pogut comprovar que els coneixements adquirits a la matèria també poden tenir correspondència i la seva importància a la vida quotidiana.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad