Un petit tremolor desperta Manacor a la una de la matinada

L’epicentre s’ha situat a la mar, a 22 quilòmetres al nordest de la localitat costanera de Bugia (Algèria)

 

Una mica passada la una de la matinada (1,04 h.), un petit tremolor ha despert a més d’un manacorí (més evident a pisos i finques altes). Un sisme de magnitud 6 en l’escala de Richter ha sacsejat la costa d’Algèria, segons ha informat el Servei Geològic dels Estats Units l’epicentre s’han situat l’epicentre s’ha situat a la mar (a 8 quilòmetres de profunditat), a 22 quilòmetres al nordest de la localitat costanera de Bugia, d’uns 175.000 habitants, i capital de departament del mateix nom. El tremolor, que també s’ha pogut notar a Tunísia i el sud d’Itàlia, ha tingut una rèplica de 5,2 a les 01,17 h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad