Un petit tremolor desperta Manacor a la una de la matinada

L’epicentre s’ha situat a la mar, a 22 quilòmetres al nordest de la localitat costanera de Bugia (Algèria)

 

Una mica passada la una de la matinada (1,04 h.), un petit tremolor ha despert a més d’un manacorí (més evident a pisos i finques altes). Un sisme de magnitud 6 en l’escala de Richter ha sacsejat la costa d’Algèria, segons ha informat el Servei Geològic dels Estats Units l’epicentre s’han situat l’epicentre s’ha situat a la mar (a 8 quilòmetres de profunditat), a 22 quilòmetres al nordest de la localitat costanera de Bugia, d’uns 175.000 habitants, i capital de departament del mateix nom. El tremolor, que també s’ha pogut notar a Tunísia i el sud d’Itàlia, ha tingut una rèplica de 5,2 a les 01,17 h.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad