‘Boscos’ als mostradors i jocs comercials per animar l’economia del centre

Part i Banda

L’ajuntament de Manacor ja està pensant en diverses fórmules per millorar l’estètica i l’economia del centre de Manacor, ara que ha entrat en vigor la Zona de Prioritat per a Residents (ZPR). En una reunió mantinguda aquest dilluns amb representants comercials, diversos regidors de l’equip de govern, entre els quals la responsable de Comerç Maria Antònia Truyols (PSOE), es va posar sobre la taula la possibilitat de crear un joc en el qual, totes aquelles persones que comprin un article per regalar i crein una cadena per la qual qui rep l’objecte torni a adquirir-ne un altre, puguin rebre un obsequi per part de l’establiment com a agraïment.

Uns sistemes de fidelització que es plantegen per intentar que els ciutadans no deixin d’anar a comprar a les botigues i tendes del centre històric, ara que no hi podran passar els vehicles que no siguin propietat dels residents, i s’acostumin a deixar els cotxes a ca seva i caminar els 10 minuts que hi ha de les foranes al nou espai ZPR. Així mateix, en la mateixa reunió es va proposar també que els mostradors comercials que vulguin es transformin en petits ‘boscos’, és a dir que col·loquin elements naturals i plantes per aconseguir un efecte més amable que convidi a la passejada ara que arriba el bon temps.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad