Manacor acollirà concerts del Festival Barnasants

Un projecte de cultura en xarxa dels territoris de parla catalana

 

Després dels problemes derivats de la pandèmia de l’any passat, enguany sí Manacor acollirà part de la 26a edició del Festival de Cançó Barnasants, un projecte de Cultura en xarxa dels territoris de parla catalana. El batle de Manacor, Miquel Oliver Gomila, explica que “és important descentralitzar l’oferta cultural i que aquesta arribi a la Part Forana. El Barnasants explica tot el que som i volem mostrar”.

El programa a Manacor els concerts són aquests:

Joan Isaac i Carme Sansa. 24 d’abril – Al Conservatori de Manacor. 19 h

Meritxell Jené. 1 de maig. Al Claustre de Sant Vicenç Ferrer. 19h

Ovidi25: No se’n va, és qui torna. 19 de juny. Al Claustre de Sant Vicenç Ferrer. 19h

Tots els concerts són gratuïts.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad