L’Escoleta municipal posa en marxa un servei d’horabaixa

Amb els mateixos nivells educatius i serveis que pel matí, amb la possibilitat de sopar

 

L’Ajuntament de Manacor amplia l’oferta educativa de l’etapa 0 a 3 anys amb la posada en marxa del servei d’horabaixa a dues aules de l’Escoleta d’Educació Infantil Nins i Nines. En horari intensiu de matí, l’escoleta té tres nivells educatius (Primer nivell: 0-1 anys; Segon nivell: 1-2 anys; Tercer nivell: 2-3 anys) en horari de 7.30 h a 16.30 h. Pel que fa a l’horari intensiu de capvespre, l’escoleta comptarà amb dos nivells educatius (Segon nivell: 1-2 anys i Tercer nivell: 2-3 anys) en horari de 15.30 h a 20.30 h. Els nivells educatius d’horabaixa comptaran amb els mateixos serveis que s’ofereixen en horari de matí, és a dir, servei complementari de menjador o de recollida. 

“L’objectiu d’un servei públic essencial com aquest és arribar al màxim de famílies i per això adaptam els serveis municipals a la diversitat de realitats que hi ha Manacor”, assegura el delegat d’Educació, Mateu Marcé. 

El període d’escolarització de l’etapa 0-3 per al curs 2021-22 s’ha obert aquest dilluns 15 de març i durarà fins el 31 de març. Participen en aquesta convocatòria l’EEI Son Boga, l’EEI Nins i Nines i el CEI Petit Món de Porto Cristo. 

La situació sanitària no permet fer jornades de portes obertes a les escoles, és per això que l’Ajuntament de Manacor actualitza el web municipal www.triaelteucentre.cat per tal de donar la informació necessària per a realitzar les inscripcions. Aquesta pàgina web es va posar en marxa fa un any, precisament per donar sortida a aquesta necessitat, en mig de l’Estat d’Alarma. 

L’experiència viscuda enguany ens ajuda a confiar, i molt, en les professionals de les diferents escoletes municipals i privades, que han fet una feina exemplar aconseguint que aquests espais siguin segurs i atractius per als infants», ha afegit Marcé. El delegat d’Educació confia que el curs que ve «comenci de la millor manera possible i que la COVID-19 deixi de tenir el protagonisme que ha tingut fins ara». 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad