L’Escoleta municipal posa en marxa un servei d’horabaixa

Amb els mateixos nivells educatius i serveis que pel matí, amb la possibilitat de sopar

 

L’Ajuntament de Manacor amplia l’oferta educativa de l’etapa 0 a 3 anys amb la posada en marxa del servei d’horabaixa a dues aules de l’Escoleta d’Educació Infantil Nins i Nines. En horari intensiu de matí, l’escoleta té tres nivells educatius (Primer nivell: 0-1 anys; Segon nivell: 1-2 anys; Tercer nivell: 2-3 anys) en horari de 7.30 h a 16.30 h. Pel que fa a l’horari intensiu de capvespre, l’escoleta comptarà amb dos nivells educatius (Segon nivell: 1-2 anys i Tercer nivell: 2-3 anys) en horari de 15.30 h a 20.30 h. Els nivells educatius d’horabaixa comptaran amb els mateixos serveis que s’ofereixen en horari de matí, és a dir, servei complementari de menjador o de recollida. 

“L’objectiu d’un servei públic essencial com aquest és arribar al màxim de famílies i per això adaptam els serveis municipals a la diversitat de realitats que hi ha Manacor”, assegura el delegat d’Educació, Mateu Marcé. 

El període d’escolarització de l’etapa 0-3 per al curs 2021-22 s’ha obert aquest dilluns 15 de març i durarà fins el 31 de març. Participen en aquesta convocatòria l’EEI Son Boga, l’EEI Nins i Nines i el CEI Petit Món de Porto Cristo. 

La situació sanitària no permet fer jornades de portes obertes a les escoles, és per això que l’Ajuntament de Manacor actualitza el web municipal www.triaelteucentre.cat per tal de donar la informació necessària per a realitzar les inscripcions. Aquesta pàgina web es va posar en marxa fa un any, precisament per donar sortida a aquesta necessitat, en mig de l’Estat d’Alarma. 

L’experiència viscuda enguany ens ajuda a confiar, i molt, en les professionals de les diferents escoletes municipals i privades, que han fet una feina exemplar aconseguint que aquests espais siguin segurs i atractius per als infants», ha afegit Marcé. El delegat d’Educació confia que el curs que ve «comenci de la millor manera possible i que la COVID-19 deixi de tenir el protagonisme que ha tingut fins ara». 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad