La UCI encadena dos dies sense ingressats per Covid

Queden encara dos pacients positius en llits de la tercera planta

 

La Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Manacor encadena, per primera vegada en mesos, dos dies sense cap ingressat per Covid-19, un bon símptoma de la baixada de la corba d’incidència just abans de Setmana Santa i coincidint amb la reobertura de les zones interiors de bars i restaurants. Les properes setmanes idò, seran clau per saber cap on va sanitàriament la comarca i els municipis que depenen del centre hospitalari de referència. Així mateix també cal dir que encara queden dos ingressats positius per coronavirus en habitacions de la tercera planta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad