Tres manacorins a l’executiva del PP illenc

Pedro Rosselló, Catalina Sureda i Maria Antònia Sansó ja formen part de l’equip de Llorenç Galmés

 

Després de la reunió del Comitè Executiu i de la Junta Directiva del Partit Popular de Mallorca duta a terme aquest dijous, s’ha confirmat l’àmplia presència manacorina dins l’equip format pel nou president Llorenç Galmés. Pedro Rosselló, actual conseller executiu al Consell de Mallorca,  serà secretari executiu de Medi Ambient. Catalina Sureda, ex batlessa de Manacor, ocuparà el mateix càrrec, però a Patrimoni i Cultura.

A més, la presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó ja forma part del Comitè de direcció del president illenc, Llorenç Galmés, essent adjunta a presidència. “Des del Partit Popular de Manacor ens alegrem, a la vegada que desitgem els millors dels encerts per als nostres companys de formació. El seus èxits seran els nostres èxits, enhorabona!”, han celebrat des del grup manacorí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad