Increment de la vigilància en l’ús de la mascareta als bars a partir de demà

Les informadores COVID Distribuiran més de 15.000 mil cartellets de sobretaula a totes les illes

 

Les informadores COVID desplegades arreu de les Balears reforçaran, a partir d’aquest cap de setmana, la vigilància perquè es compleixin les mesures de desescalada als bars i restaurants. L’objectiu és recordar específicament la obligatorietat de l’ús de la mascareta quan no s’estigui consumint, però també que els clients guardin les distàncies ells i entre les taules, a més de la seva neteja.

Per remarcar l’ús de la mascareta, les informadores COVID distribuiran més de 15.000 cartellets de sobretaula que es col·locaran de forma estratègica damunt les taules dels establiments seguint en tot moment els protocols sanitaris.

A partir del 15 de març, també a l’interior

A més, a partir de dilluns dia 15 de març, que és quan aquests establiments podran obrir els interiors amb un aforament del 30 per cent a Mallorca i Formentera, les informadores COVID també distribuiran els cartellets de sobretaula als interiors dels locals. Als clients també se’ls recordarà que només està permès un màxim de quatre persones per taula de dos nuclis de convivència i que l’hora de tancament és a les 17h.

Les informadores també incidiran a les zones exteriors on l’aforament es mantendrà al 50%, amb la mateixa hora de tancament i també un màxim de quatre persones per taula. Totes les mesures estaran vigents fins dia 11 d’abril, encara que es revisaran dia 9.

Dispositiu coordinat

Cal recordar que les informadores COVID aquest mes de març han adaptat la seva feina per incidir en els punts de més risc de cada illa. Si fins ara treballaven en equips de dues persones i es movien per zones d’alta incidència però de forma dispersa; des de principis de mes concentren la seva acció en grups i focalitzen les seves actuacions a les zones de més risc.

Elles formen part del dispositiu organitzat pel Govern de les Illes Balears i estan coordinades amb les diferents forces de seguretat per vigilar que es compleixen les mesures de desescalada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad