Pinten les entrades a la ZPR que començarà a funcionar dilluns

La imatge

 

Membres de la brigada municipal de Manacor han començat avui a pintar les vuit entrades per les quals els residents del centre podran accedir a partir del proper dilluns 15 de març. El que vol dir també que avisa a la resta de veïnats de la ciutat i als nouvinguts que no podran entrar amb els seus vehicles a la zona magenta ni, evidentment, tampoc aparcar-hi, si no tenen un permís aposta que s’ha de sol·licitar a través de la web www.mobilitatmanacor.cat o al punt d’atenció situat a la plaça de ses Verdures. Com ja s’havia dit, les franges marcades sobre l’asfalt mantenen el to rosat amb les lletres ZPR (zona de prioritat per a residents).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad