Pinten les entrades a la ZPR que començarà a funcionar dilluns

La imatge

 

Membres de la brigada municipal de Manacor han començat avui a pintar les vuit entrades per les quals els residents del centre podran accedir a partir del proper dilluns 15 de març. El que vol dir també que avisa a la resta de veïnats de la ciutat i als nouvinguts que no podran entrar amb els seus vehicles a la zona magenta ni, evidentment, tampoc aparcar-hi, si no tenen un permís aposta que s’ha de sol·licitar a través de la web www.mobilitatmanacor.cat o al punt d’atenció situat a la plaça de ses Verdures. Com ja s’havia dit, les franges marcades sobre l’asfalt mantenen el to rosat amb les lletres ZPR (zona de prioritat per a residents).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad