Oliver parla amb el guanyador de la subhasta de Majorica perquè mantingui la plantilla manacorina

El batle de Manacor es posa en contacte amb l’hereu de Carrefour per tal que es repensi la mesura d’acomiadar dos terços dels treballadors actuals

 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, s’ha posat en contacte avui amb el representant de l’empresa guanyadora de la subhasta per comprar Majorica, el fracès Gregorie Agustin Bontoux-Halley, per intentar que conservi tota la plantilla de la perlera (275 empleats) però sobretot els 169 que fan feina al municipi.  Ho ha fet just després que la premsa filtrés que Majolaperla SLU, denominació amb la qual uns dels hereus de la família fundadora de la cadena de supermercats Carrefour, va concórrer fa unes setmanes a la subhasta convocada per l’administrador concursal a partir de la fallida de Perlas Majorica.

“Per a nosaltres és molt important que no es perdin llocs de feina i que es mantigui l’activitat a Manacor”, li ha explicat el batle, amb l’objectiu que l’empresa gala es repensi la situació i no faci efectiu el seu pla de viabilitat consistent, entre d’altres coses, en acomiadar prop de 180 treballadors.

Oliver ja va deixar clar aquesta setmana que farà tot allò possible perquè l’empresa que finalmente en surti guanyadora (ara les cinc que s’hi presentaren tenen 15 dies per fer al·legacions) no deixi cap família manacorina sense feina. “Volem oferir tot el nostre suport als empleats, en aquests moments complicats i davant la possible pèrdua de llocs de treball, el que podria situar a la corda fluixa a centenars de famílies manacorines. Majorica és una referència empresarial i turístic del municipi que durant anys ha sabut sortir enfortida d’altres situacions complicades mitjançant la cohesió ciutadana“, va explicar en una moció d’urgència presentada en el ple municipal de dilluns i que fou aprovada per la unanimitat de partits de l’Ajuntament.

“Un suport per aconseguir una solució que beneficiï a tots i amb la intenció que es mantingui a el 100% de la plantilla, tant de fàbrica com de comercialització o administració, perquè és important per a la nostra indústria, comerç i restauració”, va assenyalar.

L’accionista de Carrefour i DIA, s’ha posicionat en primer lloc per comprar Majorica. Fernando Martínez Sanz, l’administrador concursal i responsable del procés de compra-venda de la perlera, considera que l’oferta de 9,7 milions és la millor d’entre les cinc presentades als jutjats de Palma.

L’accionista de Carrefour, Bontoux-Halley, ja és el favorit per comprar Majorica

Miquel Vanrell: “No veig perquè Majorica hagi de tenir data de caducitat”

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad