Més de 660.000 euros per reformar el carrer Lleó XIII

Ajuntament, Govern i Consell cofinançaran el projecte amb nou enllumenat i mobiliari urbà

 

Amb un pressupost de 662.500, l’ajuntament de Manacor planifica remodelar el carrer Lleó XIII, via que uneix la plaça de la Mora i la plaça de Sant Jaume, millorar-ne el paviment convertint el carrer en uniplataforma, l’enllumenat i el mobiliari urbà, i cobrir les despeses de redacció tècnica i de direcció de les obres.

És una actuació cofinançada pel consistori, el Consell i el Govern balear a través de la convocatòria pluriennal 2020-2023 específica per a la reactivació econòmica municipal després de la crisi per la covid-19.

Per tant, és un pla d’inversió municipal en coordinació i amb cofinançament dels tres nivells d’administració. El Govern balear i el Consell Insular aporten 441.666,67 euros al 50 % i l’Ajuntament els 220.833,33 restants. La finalitat de la convocatòria era fomentar actuacions de sostenibilitat i eficiència urbana en els municipis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad