Més de 660.000 euros per reformar el carrer Lleó XIII

Ajuntament, Govern i Consell cofinançaran el projecte amb nou enllumenat i mobiliari urbà

 

Amb un pressupost de 662.500, l’ajuntament de Manacor planifica remodelar el carrer Lleó XIII, via que uneix la plaça de la Mora i la plaça de Sant Jaume, millorar-ne el paviment convertint el carrer en uniplataforma, l’enllumenat i el mobiliari urbà, i cobrir les despeses de redacció tècnica i de direcció de les obres.

És una actuació cofinançada pel consistori, el Consell i el Govern balear a través de la convocatòria pluriennal 2020-2023 específica per a la reactivació econòmica municipal després de la crisi per la covid-19.

Per tant, és un pla d’inversió municipal en coordinació i amb cofinançament dels tres nivells d’administració. El Govern balear i el Consell Insular aporten 441.666,67 euros al 50 % i l’Ajuntament els 220.833,33 restants. La finalitat de la convocatòria era fomentar actuacions de sostenibilitat i eficiència urbana en els municipis.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad