L’accionista de Carrefour, Bontoux-Halley, ja és el favorit per comprar Majorica

L’oferta, presentada a través de l’empresa Majolaperla SLU, planteja l’acomiadament de prop de 180 treballadors

 

L’accionista de Carrefour i DIA, el francès Gregorie Agustin Bontoux-Halley, es col·loca en primera posició per comprar Majorica. Fernando Martínez Sanz, l’administrador concursal i responsable del procés de compra-venda de la perlera manacorina, considera que l’oferta de 9,7 milions realitzada a través de Majolaperla SLU és la millor d’entre les cinc presentades als jutjats de Palma. I així ho ha fet constar en l’informe que ja està en poder del jutge, on explica en paràmetres que el valor de l’oferta és positiva en 2,2 milions, bastant per davant de la resta.

Encara que aquesta no és una decisió definitiva, ja que abanas haurà de ser consultada a la resta d’ofertants (que ara tindran 15 dies per presentar al·legacions), als treballadors i sindicats. L’inversor francès, de 54 anys, ha ofert 9,7 milions d’euros, dels quals 6 són aportació directa. En canvi només es vol quedar 96 dels 275 treballadors actuals, o el que és el mateix, que dos terços de la plantilla se n’hauria d’anar. Un fet que l’administrador concursal no considera un problema, ja que amb en base a l’aportació econòmica de Majolaperla es podrien pagar les indemnitzacions dels treballadors que haurien de sortir del nou projecte.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad