Mor Miquel Jaume ‘Jimmy’, impulsor del futbol sala manacorí

Als 67 anys i després de no poder superar una operació de cor

 

Miquel Jaume ‘Jimmy’, ex entrenador del C.E. Manacor, fundador del Fisiomedia Manacor i actual president del Palma Futsal, ha mort als 67 anys després de no poder superar una operació de cor a la qual s’havia sotmès en les darreres hores. Ha estat el mateix equip de futbol sala qui ha donat a conèixer la notícia a través de les xarxes socials, on parlen de la consternació que ha suposat el denou i el “complicat moment per a familiars i tots els que formen la família esportiva “.

El 1998 va fundar l’Associació Esportiva Manacor que va començar a la Primera Nacional B i que en tan sols dues temporades va pujar a Primera Nacional A i a la Divisió de Palata del futbol sala estatal. L’equip presidit per Jimmy es va professionalitzar la temporada 2005/06 amb fitxatges brasilers de renom o del que seria internacional espanyol, Miguelín, amb els quals es van consolidar a la Divisió d’Honor, ja lluny del poliesportiu Miquel Àngel Nadal, que es va quedar petit per la categoria.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad