Mor Miquel Jaume ‘Jimmy’, impulsor del futbol sala manacorí

Als 67 anys i després de no poder superar una operació de cor

 

Miquel Jaume ‘Jimmy’, ex entrenador del C.E. Manacor, fundador del Fisiomedia Manacor i actual president del Palma Futsal, ha mort als 67 anys després de no poder superar una operació de cor a la qual s’havia sotmès en les darreres hores. Ha estat el mateix equip de futbol sala qui ha donat a conèixer la notícia a través de les xarxes socials, on parlen de la consternació que ha suposat el denou i el “complicat moment per a familiars i tots els que formen la família esportiva “.

El 1998 va fundar l’Associació Esportiva Manacor que va començar a la Primera Nacional B i que en tan sols dues temporades va pujar a Primera Nacional A i a la Divisió de Palata del futbol sala estatal. L’equip presidit per Jimmy es va professionalitzar la temporada 2005/06 amb fitxatges brasilers de renom o del que seria internacional espanyol, Miguelín, amb els quals es van consolidar a la Divisió d’Honor, ja lluny del poliesportiu Miquel Àngel Nadal, que es va quedar petit per la categoria.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad