Els set detinguts pels greus fets de Manacor passen a disposició judicial

El vídeo

 

Agents de la Policia Nacional han posat a disposició judicial, avui migdia a les dependències del carrer Jaume II, els set detinguts que presumptament vexaren i humiliaren greument una persona amb discapacitat intel·lectual a un pis de la Via Palma de Manacor durant aquest passat cap de setmana. A més, els agents han imputat a una vuitena persona (mare d’un dels presumptes autors i propietària del domicili on van passar els fets) la qual ha abandonat les dependències policials com investigada, després de declarar.

Imatges: B. Capó

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad