Els set detinguts pels greus fets de Manacor passen a disposició judicial

El vídeo

 

Agents de la Policia Nacional han posat a disposició judicial, avui migdia a les dependències del carrer Jaume II, els set detinguts que presumptament vexaren i humiliaren greument una persona amb discapacitat intel·lectual a un pis de la Via Palma de Manacor durant aquest passat cap de setmana. A més, els agents han imputat a una vuitena persona (mare d’un dels presumptes autors i propietària del domicili on van passar els fets) la qual ha abandonat les dependències policials com investigada, després de declarar.

Imatges: B. Capó

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad