L’emblemàtica tintoreria ‘La gata limpia’ torna a obrir a Manacor

La imatge

 

Una de les primeres tintoreries modernes que hi hagué a Manacor, ‘La gata limpia’, tornarà a obrir les seves portes després de dotze anys. Encara que ja no serà al número 19 del carrer Jaume II on estava situat l’anterior local, sino que ara passarà a una ubicació més cèntrica a la plaça des Cós. De fet ja s’està preparant el nou espai i prest començaran a arribar les màquines i es procedirà a la retolació de l’emblemàtic logo. ‘La gata limpia’ va obrir per primera vegada l’any 1946 i es mantingué funcionant fins el 2009.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad