L’emblemàtica tintoreria ‘La gata limpia’ torna a obrir a Manacor

La imatge

 

Una de les primeres tintoreries modernes que hi hagué a Manacor, ‘La gata limpia’, tornarà a obrir les seves portes després de dotze anys. Encara que ja no serà al número 19 del carrer Jaume II on estava situat l’anterior local, sino que ara passarà a una ubicació més cèntrica a la plaça des Cós. De fet ja s’està preparant el nou espai i prest començaran a arribar les màquines i es procedirà a la retolació de l’emblemàtic logo. ‘La gata limpia’ va obrir per primera vegada l’any 1946 i es mantingué funcionant fins el 2009.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad