El punt negre des Serralt té els dies comptats, 15 anys després

Les obres del carrer Moriscos comencen aquest dimarts. Els veïnats reclamaven aquesta actuació de feia molta estona

 

El carrer Moriscos de Manacor, que confronta amb el pati del CEIP Jaume Vidal, es troba en mal estat degut a un clos de grans dimensions que presenta perill de despreniment. Degut a la proximitat del CEIP Jaume Vidal, el risc per als vianants, sobretot escolars i veïnats, i també per la circulació dels vehicles que hi estacionen, aquesta obra és especialment urgent. 

Per posar fi a aquesta situació, l’Ajuntament de Manacor ha redactat un projecte per a la construcció d’un mur de contenció a la unió entre el carrer Moriscos i el carrer Enagistes, que serà de dos metres d’alçada i trenta-quatre metres de longitud. A més, s’omplirà el clot amb material granular i es repararà la solera actual, amb l’objectiu de dissenyar un element estructural de contenció de la terra, la construcció del parament separador de la parcel·la i la reposició del paviment. 

Al llarg dels darrers quinze anys, aquest clos s’ha convertit en un punt negre d’abocament de residus, així com un perill per vianants i vehicles. De fet, els veïnats de la zona apunten que és habitual que els cotxes hi caiguin. 

El cost de la inversió per part de l’Ajuntament de Manacor és de 35.090 euros i l’empresa que executarà les obres és COEXA S.A. El termini previst és de 30 dies. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad