Els treballadors de Majorica diuen que lluitaran per mantenir tota la plantilla

“Majorica és una empresa amb 130 anys d’història que ha superat crisis econòmiques i tots els alts i baixos que ens han malmenat i a la vegada enfortit”

 

Els representants dels treballadors de Majorica diuen que no entendran cap decisió que no prioritzi el manteniment del 100% de l’actual plantilla de la perlera, en referència a la filtració de les cinc ofertes presentades fa uns dies davant l’administrador judicial per la compra de l’empresa. Entenen que és factible.

“Després de posar-nos en contacte amb el despatx de l’Administrador Concursal, sens va notificar que, a dia d’avui, no ens poden entregar l’acta notarial amb la resolució de la compra. Hem ‘esperar la finalització de l’informe que és presentarà als jutjats”, expliquen, després de la reunió mantinguda avui dematí.

“En vista que importants entitats com el Govern Balear o la PIMEM ja s’han manifestat, nosaltres com  a representants del treballadors i treballadores, volem donar a conèixer les nostres reivindicacions”, constaten Miquel Vanrell i Cati Ginard. “En aquests moments, no ens posicionarem a favor o en contra de cap de les ofertes que s’han rebut , però sí que ens volem posicionar quant als conceptes que hem defensat i defensarem pel bé dels treballadors de Majorica”.

Aquests punts essencials són el de mantenir el 100% de la plantilla, garanties del manteniment de totes les activitats productives, comercials i administratives a les actuals instal·lacions, i una garantia de futur del manteniment de la planta productiva a Manacor. “No entendríem una decisió on es prioritzés qualsevol altre punt que no sigui el manteniment del 100% dels  llocs de feina (productius, comercials i administratius), per evitar que això passi tenim el suport institucional i de tota la societat”.

“Majorica és una empresa amb 130 anys d’història que ha superat crisis econòmiques i tots els alts i baixos que des de 1890 ens han malmenat i a la vegada enfortit. La nostra prioritat es continuar amb l’arrelament de la nostra empresa i la lluita davant les adversitats que es presentin”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad