El grup MRM proposa dues noves tendes i 100 contractacions per Majorica

Marcel Robbez Masson ha anunciat que té previst invertir més de 12 milions d’euros durant els propers anys a la perlera i deixar-la a Mallorca

 

El Grup Marcel Robbez Masson (MRM) ha anunciat que té previst invertir en Majorica més de 12 milions d’euros durant els propers anys “de forma directa” a més de tot el suport de el grup en àrees com compres, distribució, vendes, etc.. L’empresa francesa, que fa pocs mesos va comprar Oro Vivo (també del sector) diu que ja té els fons necessaris i compta “amb el suport de la direcció actual de Majorica per garantir un desenvolupament sostenible a l’illa”.

“En aquest sentit, tenim la intenció d’obrir dos nous establiments significatius a l’illa, similars al de Porto Cristo, tan aviat el turisme torni a l’illa quan acabi la pandèmia. Això generarà un centenar de noves contractacions que podran estar orgulloses de pertànyer a la família Majorica”, han reiterat.

El Grup MRM és un grup familiar francès creat el 1962. Actualment, és un dels principals fabricants de joies precioses a Europa amb més de 3 milions de peces fabricades anualment, amb prop de 1.500 treballadors. Segons Frank Robbez-Masson, cap d’operacions (CEO) de MRM, “som l’únic fabricant que ha presentat una oferta de compra seriosa i responsable que permeti garantir la continuïtat de les activitats de Majorica a Mallorca i la seva expansió a nivell mundial”.

El CEO també recorda que “hem tingut l’oportunitat de conèixer que Majorica ha sabut conservar la tradició i saber fer en la fabricació de perles. No obstant això, les seves instal·lacions de producció requereixen d’una actualització urgent, atès que té un alt percentatge de minves (prop del 40%) i això redunda en processos de producció poc eficients i que danyen de forma significativa la seva competitivitat “.

Segons una nota feta pública per l’empresa, el projecte que el Grup MRM té reservat per a Majorica passa per fer de Manacor una fàbrica de perles moderna i eficaç, reduint les pèrdues i defectes de producció al mínim, el que hauria de permetre assolir ràpidament una fabricació d’entre 10 a 20 milions de perles anuals (avui dia només són 5). “Cal expandir la marca Majorica ​​a tot el món, especialment a través de la creació d’una col·lecció d’alta gamma en or i diamant, com aconsellen els estudis de mercat realitzats”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad