‘Pífol’ celebra avui el seu 101 aniversari

Encara que Cristòfol Pastor va néixer en any de traspàs, el 29 de febrer de 1920

 

Cristòfol Pastor ‘Pífol’ (Manacor, 1920) celebra avui 101 anys, encara que en realitat tampoc els fa avui. I és que aquest home savi i polifacètic va nèixer un 29 de febrer, és a dir que en té una mica més de vint-i-cin encara. La seva família ja l’ha felicitat avui (en persona i a través de la premsa) ajudant a bufar les espelmes d’una persona plena de records condensats i una memòria portentosa d’una vida que és mitja història contemporània de la ciutat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad