Desallotgen una festa il·legal amb 40 persones de 12 nuclis familiars

Algunes intentaren fugir camp a través. Els participants i l’organitzador s’exposen a sancions de fins a 60.000 euros

 

El passat diumenge 28 de febrer cap a les 16,00 hores, el telèfon d’emergències 112 va rebre telefonades de diferents veïns alertant que a la carretera entre Manacor i Sant Llorenç, a la zona del Camí de Son pobre, hi havia una finca on s’estava celebrant una festa amb l’afluència de gran nombre de vehicles i persones.

Tot seguit, la central de la Policia Local de Manacor va mobilitzar un indicatiu perquè comprovés els fets. Un cop comprovada la veracitat de la telefonada es van mobilitzar unitats de la Policia Local de Manacor i de la Policia Nacional per dur a terme una actuació conjunta. A l’arribada dels agents al lloc dels fets, algunes de les persones van intentar abandonar-lo fugint camp a través. Es va comprovar que hi havia unes 40 persones (30 majors d’edat i 10 menors) que pertanyien a uns 12 nuclis familiars, participants a la festa, així com a gran quantitat de menjar i beure preparats per la festa.

Els agents actuants varen identificar les persones i varen informar la persona que es va identificar com propietari de la finca que havia de cessar immediatament l’activitat. Els agents varen aixecar acta per les infraccions a la vigent normativa COVID, per una infracció greu a la normativa COVID que preveu sancions d’entre 3.001 i fins a 60.000 mil euros, tant pels organitzadors com pels participants a festes il·legals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad