Premi pels tres millors universitaris manacorins

Carme Duran Muñoz, Margalida Perelló Roig i Miquel Ángel González Nadal han rebut els Premis als Estudis Universitaris que concedeix l’Ajuntament

 

Carme Duran Muñoz, Margalida Perelló Roig i Miquel Ángel González Nadal han rebut aquest divendres matí el Premi als Estudis Universitaris del curs 2019-2020 que concedeix l’ajuntament de Manacor, enguany en la quinzena edició. Els estudiants han rebut el reconeixent en una senzilla cerimònia al Centre Universitari de Manacor a la qual han assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat d’Educació i Cultura, Mateu Marcé; i el gerent del Centre Universitari, Jaume Rigo, a més de l’alumnat premiat acompanyat dels seus familiars més directes, en acte sense públic per raons de seguretat sanitària.

Els tres premiats sabien que totes tres pujarien al podi que les reconeix com les tres millors estudiants del curs passat, però no coneixien en quin ordre havien quedat. Carme Duran Muñoz, estudiant del Grau de Dret a la Universitat de les Illes Balears, ha obtingut la millor qualificació del municipi en aquest darrer curs amb una nota mitjana de 9,62 i sis matrícules d’honor. Margalida Perelló Roig, dels estudis de Grau de Medicina, s’ha proclamat segona estudiant de Manacor amb millors qualificacions amb una nota mitjana de 8,978. I finalment Miguel Ángel González Nadal, estudiant del Màster en Psicologia General Sanitària, amb una nota mitjana de 8,550, ocupa la tercera posició quant a qualificacions dels estudiants del municipi de Manacor.

Els objectius principals d’aquests premis són els de fomentar l’estudi i la cultura de l’esforç acadèmic entre la població, fer un reconeixement públic als estudiants que demostren tenir el millor nivell acadèmic del municipi i posar la seva tasca com a exemple per als joves que comencen a

estudiar i la població en general. D’entre estudiants amb expedients acadèmics brillants que s’han presentat a aquests premis, el tribunal qualificador ha seleccionat els tres millors, atorgant a aquestes alumnes la dotació econòmica del premi, que és de 500 euros per al guanyador, 300 euros per al segon classificat i 200 euros per al tercer.

El delegat d’Educació i Cultura, Mateu Marcé ha destacat els «valors de superació i esforç» que han demostrat els estudiants en un curs tan complicat com el 2019-2020, marcat per la pandèmia de la Covid-19 i el confinament domiciliari. Així mateix, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assegurat que «na Carme, na Margalida i en Miquel Àngel no són el futur, sinó el present», alhora que ha recordat que «l’educació ens fa lliures, encara que algú intenti demostrar que no sempre és així». El batle ha animat els premiats a seguir fent feina i els ha desitjat sort en la seva carrera professional.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad