Via Majorica serà reformada amb 1,5 milions d’euros

La imatge

 

Part del romanent de tresoreria previst de concretar aquest mes servirà perquè l’ajuntament de Manacor pagui més de 1,5 milions d’euros en la reforma d’uns dels eixos d’entrada al nucli urbà des de la carretera de Palma. L’Objectiu principal és millorar i dignificar l’espai existent ara mateix, on per moments falten les voravies, no hi ha un arbrat decent i l’estat de l’asfalt no acaba de ser d’allò més digne.

Això vol dir que, en primer lloc, es construirà una rotonda a l’alça del McDonalds per redistribuïr el trànsit i millorar la seguretat d’un dels punts negres més importants de Manacor, per seguidament ampliar les voreres perquè faci més ganes passejar-hi. En qüestió de dies el consistori ja podrà tenir el projecte redactat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad