Pallassos telemàtics ‘a la carta’ per infants hospitalitzats

Una parella de Sonrisa Mèdica i el centre manacorí posen en marxa les ‘Clownsultes’, actuacions en viu i personalitzades demanant cita per whatsapp o codi QR

 

Dos pallassos de Sonrisa Médica interactuaran telemàticament a partir d’ara amb els infants ingressats o en hospitalització domiciliària que així ho sol·licitin. L’Hospital de Manacor i Sonrisa Médica, posen en marxa, aquest mes de febrer, les ‘Clownsultes’, un programa telemàtic adreçat a pacients de l’àrea pediàtrica, per així fer-los passar l’estada amb millor humor.

El programa consisteix en les actuacions d’un duo de pallassos, que, des de ca seva i per mitjà d’un equip informàtic, interactuen amb els nins i nines entre les 16 i les 18h de cada dimarts i dijous. Les actuacions duren entre un quart d’hora i vint minuts. L’objectiu és que els pacients pediàtrics tenguin uns moments d’esbarjo mentre duren els seus tractaments.

Els pacients poden accedir-hi per mitjà de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, tot i que és recomanable que es facin servir tauletes electròniques o ordinadors per poder veure millor els pallassos.

Les ‘Clownsultes’ són gratuïtes i s’assignen segons la disponibilitat. Per això, és convenient demanar cita prèvia. Els responsables dels infants poden contactar amb l’equip de Sonrisa Médica per via telefònica (Whatsapp al número 699 49 88 34) o per mitjà del codi QR que hi ha a les habitacions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad