Miquel Montoro presenta el seu primer llibre d’aventures

Titulat ‘Uep!, les meves aventures al camp’ sortirà a la venda el proper 7 d’abril, encara que ja es pot reservar

 

El youtuber llorencí Miquel Montoro, famós pels seus videos de Youtube i per tenir més de 600.000 seguidors a Instagram, ha publicat el seu primer llibre titulat: ‘Uep!, les meves aventures al camp’, publicat per la prestigiosa editorial Planeta i que sortirà a la venda, en català i castellà, a partir del proper 7 d’abril (a punt pel dia de Sant Jordi), encara que ja es pot reservar de manera digital.

En el llibre Montoro fa un repàs de les seves històries més conegudes, com ‘ses taronges’ o ‘hòstia pilotes!’, però també per d’altres més fantasioses i socials relacionades amb foravila i amb la seva vida més personal i familiar, com la relació amb els seus pares, la seva germana Laura i tots els seus animals de la finca de Sant Llorenç. “Hi podreu trobar les meves vivències i el que faig dia a dia”, explica Montoro satisfet pel resultat. El llibre, a més, compte amb nombroses i divertides il·lustracions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad