El periodista Joan Sitges, nou gerent de la Institució Alcover

Agafa el relleu de l’anterior directora, Bàrbara Sagrera, amb el repte de seguir obrint-la a la societat 

 

Joan Sitges Febrer (Manacor, 1983) serà nomenat nou gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover. Llicenciat en Història de l’Art i en Periodisme, ha exercit com a periodista en diversos mitjans de premsa escrita, ràdio i gabinets de premsa. Així mateix, també ha desenvolupat la tasca de gestor cultural a Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. 

Joan Sitges agafa el relleu de l’anterior directora, Bàrbara Sagrera, amb el repte de seguir obrint la Institució a la societat i impulsar-la com a lloc de creació i coneixement amb l’objectiu de fer gran el llegat de Mossèn Antoni M. Alcover, arreu de Manacor i de totes les terres de parla catalana. 

La Institució Pública Antoni Maria Alcover va néixer el 1999 i des de l’any 2010 té la seu al carrer Pare Andreu Fernández número 12 de Manacor. Han dirigit la Institució Magdalena Gelabert (2004- 2017) i Bàrbara Sagrera (2017-2020). 

La comesa de la Institució és divulgar la vida i l’obra d’Alcover, mantenir viu el seu llegat i donar a conèixer la seva ingent tasca. Així mateix, forma part d’aquest objectiu donar suport a la investigació i a la recerca sobre qualsevol dels punts d’interès que pot suscitar la figura d’Alcover, així com també l’organització d’activitats culturals que ajudin a promoure i difondre la llengua i la cultura catalanes. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad