El periodista Joan Sitges, nou gerent de la Institució Alcover

Agafa el relleu de l’anterior directora, Bàrbara Sagrera, amb el repte de seguir obrint-la a la societat 

 

Joan Sitges Febrer (Manacor, 1983) serà nomenat nou gerent de la Institució Pública Antoni Maria Alcover. Llicenciat en Història de l’Art i en Periodisme, ha exercit com a periodista en diversos mitjans de premsa escrita, ràdio i gabinets de premsa. Així mateix, també ha desenvolupat la tasca de gestor cultural a Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. 

Joan Sitges agafa el relleu de l’anterior directora, Bàrbara Sagrera, amb el repte de seguir obrint la Institució a la societat i impulsar-la com a lloc de creació i coneixement amb l’objectiu de fer gran el llegat de Mossèn Antoni M. Alcover, arreu de Manacor i de totes les terres de parla catalana. 

La Institució Pública Antoni Maria Alcover va néixer el 1999 i des de l’any 2010 té la seu al carrer Pare Andreu Fernández número 12 de Manacor. Han dirigit la Institució Magdalena Gelabert (2004- 2017) i Bàrbara Sagrera (2017-2020). 

La comesa de la Institució és divulgar la vida i l’obra d’Alcover, mantenir viu el seu llegat i donar a conèixer la seva ingent tasca. Així mateix, forma part d’aquest objectiu donar suport a la investigació i a la recerca sobre qualsevol dels punts d’interès que pot suscitar la figura d’Alcover, així com també l’organització d’activitats culturals que ajudin a promoure i difondre la llengua i la cultura catalanes. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad