Repunt d’ingressats amb Covid a l’hospital

El cap de setmana no ha estat propici per la davallada de la corba

 

El cap de setmana no ha estat del tot propici dins la bona evolució que duia la corba d’ingressats per Covid-19 a l’hospital comarcal de Manacor. Així les coses, durant aquests dos dies i segons les xifres facilitades avui mateix pel centre, ara són 7 enlloc de 4 els pacients positius que ocupen habitacions de la tercera planta, mentre que a la Unitat de Cures Intensives (UCI) hi continuen els mateixos 4 ingressats més greus del passat divendres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad