Darrers dies per demanar la tarifa reduïda de fems

Última setmana perquè tots els manacorins puguin acollir-se al descompte per reciclar bé, fins el 28 de febrer

 

La delegació de Medi Ambient de l’ajuntament de Manacor ha dissenyat un quadre explicatiu on es detallen tots els descomptes possibles als que els veïnats de Manacor tenen dret (segons el seu habitatge o sector) si s’adhereixen, fins els proper 28 d’aquest mes de febrer, a la tarifa reduïda de fems.

Una graella que, entre d’altres coses contempla un estalvi de fins a 55 euros en els habitatges urbans, d’una tarifa genèrica de 169 euros a una de reduïda de 114 euros. Mentre que per cases de foravila passa de 93 a 62 euros, el que suposa una diferència de 31 euros.

Però com dèiem cal fer via perquè només hi ha fins dia 28 de febrer per demanar-la. El que va lligat a una serie de condicions bàsiques, com ara el compromís a fer una correcta separació de residus d’acord amb el sistema de recollida propi del barri, poble o nucli; o bé el consentiment perquè tècnics de l’Ajuntament puguin visitar la vivenda, el comerç, establiment o empresa i puguin comprovar que es fa una correcta separació i posterior reciclatge. 

Per apuntar-se només s’ha d’emplenant la sol·licitud a través de l’adreça electrònica www.residusmanacor.cat o a les oficines municipals i lliurar-la a l’Ajuntament o la seu electrònica, facilitant el número de referència cadastral que es troba al rebut de fems.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad