Reparar la coberta del Centre d’Adults costarà 27.600 euros

La imatge

 

Reparar la destrossa feta fa unes setmanes per la tempesa Hortènsia a la coberta de centre d’adults CEPA Llevant costarà 27.600 euros. Així ho han anunciat avui divendres el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, que han visitat precisament les obres de reforma d’urgència. També han assistit a la reunió el batle de Manacor, Miquel Oliver, el regidor d’Educació, Cultura i Esports, Mateu Marcé, i la regidora d’Urbanisme i Habitatge, Núria Hinojosa.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad