Reparar la coberta del Centre d’Adults costarà 27.600 euros

La imatge

 

Reparar la destrossa feta fa unes setmanes per la tempesa Hortènsia a la coberta de centre d’adults CEPA Llevant costarà 27.600 euros. Així ho han anunciat avui divendres el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, que han visitat precisament les obres de reforma d’urgència. També han assistit a la reunió el batle de Manacor, Miquel Oliver, el regidor d’Educació, Cultura i Esports, Mateu Marcé, i la regidora d’Urbanisme i Habitatge, Núria Hinojosa.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad