Melchor Mascaró guanya les obres dels Sementals

Duraran 10 mesos a partir de l’inici del projecte, així que l’edifici no s’integrarà fins el curs 2022-2023

 

L’empresa manacorina Melchor Mascaró SAU ha estat la guanyadora per començar les obres d’acabament, reforma i unió de l’antic quarter militar dels Sementals i l’escola Simó Ballester, que havia patit una demora a causa de l’oferta a la baixa presentada per una altra constructora, i que ha fet que els treballs no poguessin començar a temps. Així, la Mesa de Contractació de l’Ibisec (òrgan de la conselleria d’Educació que s’encarrega de les obres a centres docents) va decidir aquest dilluns refusar l’oferta de Construcciones Alea SL, per considerar-la “anormalment baixa”.

Així, l’òrgan de contractació de la Conselleria “a efectes de dotar de major agilitat al proceddiment”, ja ha fet una classificació de les ofertes admeses, essent la guanyadora la de Melchor Mascaró amb un pressupost de 1.628.613,04 euros, xifra lleugerament inferior a l’import de sortida i que amb l’IVA puja a poc més de 1,9 milions d’euros. Cal recordar també que el període d’execució és de 10 mesos a partir de l’inici del projecte, el que fa pensar que el nou edifici no s’integrarà dins l’organigrama del col·legi fins el curs 2022-2023.

Les obres del nou Simó Ballester duraran 10 mesos

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad