Un ingressat menys per Covid a l’hospital

Poc a poc , les xifres s’assemblen a les registrades abans de festes

 

La xifra d’ingressats a l’hospital de Manacor relacionats amb la Covid-19 continua baixant, encara que de forma lenta. Una línia descendent que, poc a poc, s’assembla més als números d’abans de festes. Així, en aquests moments i segons les dades facilitades pel centre hospitalari de referència del Sector Sanitari de Llevant, les persones positives per coronavirus en habitacions de planta són 4, mentre que n’hi ha unes altres 4 a la Unitat de Cures Intensives (UCI), esperant una millora del seu estat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad