El PP local demana no fer política des de les institucions

En referència a la pancarta penjada a les oficines municipals a favor de la llibertat d’expressió i de la llibertat dels rapers Hasél i Valtonyc

 

El PP de Manacor es mostra contrari que l’equip de govern (Més-Esquerra, PSOE i Podem) “utilitzin les institucions per a fer política”, en referència a la parcarta penjada a la balconada de les oficines municipals demanant la llibertat d’expressió i la llibertat dels rapers Pablo Hasél y Valtònyc, penats per la Justícia espanyola arran de les lletres d’alguna de les seves cançons referents a la corona i família reial.

“Des del Partit Popular de Manacor apel·lem a la responsabilitat de l’equip de govern de l’ajuntament manacorí, en quant a la representació de tota la ciutadania, per tal d’evitar fer política des de les institucions. No creiem que exhibir una pancarta a la balconada de l’Ajuntament exigint la llibertat del raper Hasél sigui el lloc idoni, bàsicament perquè l’Ajuntament és la Casa del Poble, de tot el poble”, expliquen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad