El PP local demana no fer política des de les institucions

En referència a la pancarta penjada a les oficines municipals a favor de la llibertat d’expressió i de la llibertat dels rapers Hasél i Valtonyc

 

El PP de Manacor es mostra contrari que l’equip de govern (Més-Esquerra, PSOE i Podem) “utilitzin les institucions per a fer política”, en referència a la parcarta penjada a la balconada de les oficines municipals demanant la llibertat d’expressió i la llibertat dels rapers Pablo Hasél y Valtònyc, penats per la Justícia espanyola arran de les lletres d’alguna de les seves cançons referents a la corona i família reial.

“Des del Partit Popular de Manacor apel·lem a la responsabilitat de l’equip de govern de l’ajuntament manacorí, en quant a la representació de tota la ciutadania, per tal d’evitar fer política des de les institucions. No creiem que exhibir una pancarta a la balconada de l’Ajuntament exigint la llibertat del raper Hasél sigui el lloc idoni, bàsicament perquè l’Ajuntament és la Casa del Poble, de tot el poble”, expliquen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad