Pancarta a l’Ajuntament per la llibertat dels rapers Pablo Hasél y Valtonyc

La imatge

 

Si ahir unes 100 persones es van concentrar a les 19 hores a Sa Bassa per posicionar-se en contra de l’entrada a la presó del raper Pablo Hasél, com a conseqüència d’una de les seves cançons parlant de la família reial espanyola, avui a la balconada de batlia de les oficines municipals s’hi ha penjat una parcarta groga (color relacionat amb la lluita en favor del presos polítics catalans) defensant la llibertat d’expressió i amb els ‘hashtags’ #llibertatpablohasél i #llibertatvaltonyc. El mallorquí també va haver de fugir a Bèlgica abans que la Justícia espanyola el fes cumplir condemna precisament també per les suposades calumnies cap a la corona.

El PP local demana no fer política des de les institucions

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad