Pancarta a l’Ajuntament per la llibertat dels rapers Pablo Hasél y Valtonyc

La imatge

 

Si ahir unes 100 persones es van concentrar a les 19 hores a Sa Bassa per posicionar-se en contra de l’entrada a la presó del raper Pablo Hasél, com a conseqüència d’una de les seves cançons parlant de la família reial espanyola, avui a la balconada de batlia de les oficines municipals s’hi ha penjat una parcarta groga (color relacionat amb la lluita en favor del presos polítics catalans) defensant la llibertat d’expressió i amb els ‘hashtags’ #llibertatpablohasél i #llibertatvaltonyc. El mallorquí també va haver de fugir a Bèlgica abans que la Justícia espanyola el fes cumplir condemna precisament també per les suposades calumnies cap a la corona.

El PP local demana no fer política des de les institucions

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad