Aprovat el pagament de 356.870 euros més als comerços adherits als vals

La Junta de Govern de l’ajuntament de Manacor ha aprovat aquest dimarts de matí l’abonament corresponent a la segona campanya

 

D’aquesta manera, l’ajuntament de Manacor completarà el pagament a tots els comerços i establiments acollits a aquesta subvenció municipal, que ha tengut per objectiu dinamitzar el comerç local i incentivar el consum dins el municipi de Manacor arran de la crisi econòmica provocada per la Covid-19. 

Fins el passat 20 de gener es varen abonar 316.440 euros en concepte de vals de consum corresponents a la primera campanya, que tingué lloc entre el 14 i el 31 de desembre. Una vegada s’hagin abonat els 356.870 euros autoritzats avui corresponents a la segona campanya, ja s’hauran tornat als comerços i serveis que s’adheriren a la iniciativa dels vals de consum un total de 673.310 euros. 

Cal recordar que la tercera campanya dels vals de consum continua en marxa, ja que malgrat que els vals es varen esgotar el primer dia que varen sortir en circulació, aquells que se’ls varen poder descarregar tenen fins dia 28 de febrer per poder-los gastar. 

Els 80.000 vals de consum de 10 euros que va posar en circulació l’Ajuntament de Manacor dia 14 de desembre han generat, fins al tancament de la segona campanya, un volum total de compres de 1.600.000, el que significa que s’ha doblat la injecció pública inicial. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad