Un dron ajudarà la Policia Local a aclarir els accidents dins el poble

L’Ajuntament aprova una factura de compra d’un aparell que ajudi els agents

 

L’ajuntament de Manacor ha comprat un dron perquè la seva Policia Local pugui completar els informes en cas d’accidents de trànsit dins les zones urbanes del municipi. Així durant el darrer plenari municipal del mes de febrer s’ha aprovat una factura de 538 euros per a la seva adquisició, “ja que hi ha una serie d’agents que disposen del permís necessari per manejar-los”, ha explical el batle Miquel Oliver.

Així mateix, des del consistori s’insisteix que no es tracta d’un dron de vigilància que anirà fent voltes per la ciutat, sino que serà únicament emprat quan s’hagin de fer fotografies aèries d’un encreuament o espai on hagi tengut lloc una infracció o col·lisió. “Està pensat perquè s’enlairi, faci fotografies 360 graus i torni a baixar; per d’aquesta manera tenir una recopil·lació fotogràfica i ajudar a la Policia a fer els informes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad