Sant Jaume canvia les rampes de fusta pel ciment

La imatge

L’ajuntament de Manacor ha decidit canviar les lames de fusta de les distintes rampes que ajuden a pujar i baixar els desnivells que té la plaça de Sant Jaume i els accessos a l’aparcament soterrat, per una trama de ciment de color ocre. Una decisió que a més d’estalviar problemes de relliscades inoportunes els dies de pluja (i possibles demandes cap el consistori), també evitarà els continus desperfectes que la fusta ocasiona a l’aire lliure i en ple espai públic, si no es manté adequadament.

Feia anys que a causa de patinets i monopatins, les lames quedaven trencades, deixant moltes vegades a l’aire els grampons que les subjectaven, amb els riscos per a la seguretat ciutadana que això podia suposar; tenint en compte a més, que és una plaça especialment freqüentada per joves i infants. També és cert que gairebé des de la seva darrera reforma, el mobiliari de Sant Jaume no ha estat massa cuidat ni pels usuaris ni per l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad