Sant Jaume canvia les rampes de fusta pel ciment

La imatge

L’ajuntament de Manacor ha decidit canviar les lames de fusta de les distintes rampes que ajuden a pujar i baixar els desnivells que té la plaça de Sant Jaume i els accessos a l’aparcament soterrat, per una trama de ciment de color ocre. Una decisió que a més d’estalviar problemes de relliscades inoportunes els dies de pluja (i possibles demandes cap el consistori), també evitarà els continus desperfectes que la fusta ocasiona a l’aire lliure i en ple espai públic, si no es manté adequadament.

Feia anys que a causa de patinets i monopatins, les lames quedaven trencades, deixant moltes vegades a l’aire els grampons que les subjectaven, amb els riscos per a la seguretat ciutadana que això podia suposar; tenint en compte a més, que és una plaça especialment freqüentada per joves i infants. També és cert que gairebé des de la seva darrera reforma, el mobiliari de Sant Jaume no ha estat massa cuidat ni pels usuaris ni per l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad