Nova baixada lleu de Covid a l’hospital

El que tranquilitza sobretot pel que fa a la incidència a UCI

 

De forma lenta però més o manco segura, el nombre d’ingressats a l’hospital de Manacor positius per Covid-19 van baixant així com van passant els dies més restrictius plantejats pel Govern autonòmic. D’aquesta forma, ara mateix els pacients totals amb cororavirus al centre de referència sanitària de Llevant són 11, dels quals 8 resten a habitacions de la tercera planta, mentre que 3 ocupen llits de la Unitat de Cures Intensives. Dades, en definitiva, que el que fan sobretot es tranquilitzar la situació a la UCI que queda lluny d’estar saturada i arribar a les 13 places màximes previstes per aquesta tercera onada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad