AIPC aconsegueix una reunió per augmentar les aturades de bus a Porto Cristo

Que s’han vist reduïdes de 3 a 2 amb el nou servei i concentrades a una sola part del poble

 

Les queixes de la portaveu de l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC-SyS) al darrer ple municipal, van aconseguir que l’equip de govern de l’ajuntament de Manacor hagi demanat formalment a la conselleria de Transports del Govern, una reunió per tractar la problemàtica de les aturades (i els preus dels bitllets senzills) que afecta al poble costaner.

Segons explica Antònia Llodrà (a partit d’ara també presidenta de la Junta de Districte) “amb la nova concessió de busos que ha entrat en vigor ara després de dos anys de retard, a més de les avantatges ha duit també una serie de problemes. A Porto Cristo hem passat de tres a només dues aturades, i totes situades a la part alta del poble, amb la qual cosa la gent que té dificultats per moure’s ho té molt més complicat, i s’estima més afagar el cotxe per desplaçar-se a un altre lloc, que haver de travessar tot el poble a peu”. “Perquè el públic pugui competir amb el transport privat, s’ha de posar més fàcil”.

A l’espera de l’estiu

Segons ha pogut saber aquest mitjà, el Govern sí que té previst incrementar el nombre d’aturades amb almenys una altra a la plaça de l’Aljub (per la quan s’està construïnt una espècie de caseta de venda de tiquets), el que encara indigna més als veïnats residents: “d’aquesta forma ens sentim ciutadans de segona”. Llodrà creu que “ara que el nou servei està arrencant és el moment de solucionar les possibles deficiències”. Cosa amb la que el responsable municipal de l’area, Sebastià Llodrà (Més-Esquerra) s’hi va mostrar conforme: “Estaria bé tenir una reunió tècnica i política perquè ens expliquin quins són els criteris i com es pot millorar. I així ho sol·licitarem demà mateix a la Conselleria”, digué dilluns vespre.

I és que si fins ara fa un mes i mig a Porto Cristo s’hi aturava el bus de línia a la carretera Coves, a la plaça de l’Aljub i a la carretera de Son Servera, de moment ara només s’hi atura a la part alta del poble, al carrer Mestral i a la pròpia carretera de Son Servera, dos punts entre els quals, a més, no hi ha ni 500 metres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad