Els ingressats totals per Covid a Manacor baixen a 12

Els malalts amb coronavirus s’estabilitzen tant a planta com a la UCI

 

Poc a poc els nombre d’ingressats a l’hospital de Manacor a conseqüència de la Covid es van estabilitzant a la baixa. Així i per acabar amb les dades setmanals que ofereix la gerència del centre, avui divendres sabem que són 8 els pacients que ocupen habitacions de la tercera planta habilitada per a malalts de coronavirus, mentre que 4 persones més són a llits de la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera que el seu estat millori.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad