Els ingressats totals per Covid a Manacor baixen a 12

Els malalts amb coronavirus s’estabilitzen tant a planta com a la UCI

 

Poc a poc els nombre d’ingressats a l’hospital de Manacor a conseqüència de la Covid es van estabilitzant a la baixa. Així i per acabar amb les dades setmanals que ofereix la gerència del centre, avui divendres sabem que són 8 els pacients que ocupen habitacions de la tercera planta habilitada per a malalts de coronavirus, mentre que 4 persones més són a llits de la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera que el seu estat millori.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad